Kéményben az Első - a profik választása

HÍR

2018-04-17

Tricox Mesterek továbbképzése

A Tricox Mesterek klubja magas színvonalat képviselő kéménykivitelezők csoportja. Immár hagyomány szerint évente találkoznak a Mesterek, hogy szakmai tapasztalatokat cseréljenek és közben izgalmas programokon is részt vegyenek.

Idén április 6-án a tordasi Westernfaluban került megrendezésre a Tricox Mesterek továbbképzése. A délelőtt folyamán tartott oktatásokon szó esett az elmúlt évek piaci trendjéről, a megújuló Tricox Vonalkód akcióról, az újdonságokról, valamint a hibás kéményépítés problémakörét járták körbe a szakemberek.

Az ebéd után izgalmas programokon vehettek részt a Mesterek a westernfaluban: íjászat, céllövölde, rodeó-bika, szabadulószoba várta őket. Végül lézerharccal növelték az adrenalin szintet a vacsora előtt. Az étkezés után kötetlen szakmai beszélgetéssel telt az idő hajnalig. Másnap a reggeli utáni búcsúnál egyet értettek a Tricox Mesterek abban, hogy már alig várják a következő találkozót.

Bízunk benne, hogy egy kis kikapcsolódást nyújthattunk nekik a munkás napjaik közben és emellett hasznos információkkal is gazdagodtak a rendezvényen.

Vissza

Bejelentkezés

A belépéssel lehetőséged nyílik DWG rajzok letöltésére.
 


Regisztráció