Kéményben az Első - a profik választása

HÍR

2019-06-23

Első MotoGéPész találkozó

Az első MotoGéPész rendezvényünk (közös szervezés a Danfoss-szal, Uponorral és Gebrittel) oltári jól sikerült! Köszönjük, hogy ott voltatok! Köszönjük, hogy vigyáztatok egymásra! Köszönjük nektek a show-t, ahogy több mint 80 motor együtt nyüzsgött a ringen! Jó volt látni, jó volt hallani, jó volt a részese lenni!

Már két hete lestük az időjárás jelentést, de ismét nem jött be, szerencsére! Szikrázó napsütésben zajlott a Danfoss, Geberit, Tricox, Uponor szervezésében tartott, első MotoGéPész partnertalálkozó.

Közel 80 fémlovag, 17-től 180 LE-ig körözött a pályán. Reggel még kicsit óvatosabban, de ahogy telt a nap, a bukó alatt egyre szélesebb mosollyal, egyre bátrabban és önfeledtebben feszegették a határokat. Hol a szabad pályán, hol a vezetéstechnikai tréningen. A szünetekben hűtött üdítőkkel, vízpermettel vártuk őket a pihegőben, de volt, aki csak simán jeges vízbe mártotta a fejét. Nem is csoda, hisz a bőrnadrágok, bukósisakok, a majdnem 40 °C fokos melegben, gyorsan lekaptak a résztvevőkről 1-2 kilót. Ez sem volt nagy gond, a finom bográcsban főtt gulyástól az elpilledők gyorsan szárnyra kaptak, így újult lendülettel folytatták a napot. Hogy mi történt ezután? Csak mentek és kanyarodtak és döntögettek…ha rajtuk múlt volna, reggelig. Erős a gyanú, hogy ezzel a remekül sikerült rendezvényünkkel hagyományt teremtünk J

Egy lelkes Tricox motoros véleménye:
„Ez a mai nap csúcs volt! Nem udvarlásképpen írom, mert tényleg ez volt eddigi motorozásom csúcspontja. Azt hittem, hogy az erdőben való botorkálásnál nincs jobb. De van. Ez! Szép motorok, szép lányok, szép idő….és nincs többé majrécsíkom. KÖSZÖNÖM!” és ezt még vagy 80-an pontosan ugyanígy érezték az első MotoGéPész partnertalálkozón!
Köszönjük a dicsérő szavakat. Nagyon jól esnek!

Vissza

Bejelentkezés

A belépéssel lehetőséged nyílik DWG rajzok letöltésére.
 


Regisztráció